Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Aragonit
forbedrer tålmodigheden

Aragonit gør det let at centrere sig selv og er især nyttigt i perioder med stress og vrede, eller under forberedelsen til meditationstilstanden.  Læs mere
"Det er igennem den dybe erkendelse af vores sårbarhed, at vi finder vores sande styrke."Dan Svarre
Aragonit krystalliserer og danner langstrakte nåleformede krystaller. Mineraldannelsen kan også være fibrøs, kolumær og stalaktitisk. Ganske ofte er krystallerne tvillede og / eller indtrængende, de dominerende farver inkluderer hvid, gul / gul-guld, grøn / grøn-brun og blå.

Aragonit kan også give mulighed for indsigt i grundlaget for de problemer, som man konfronteres med på det fysiske plan, og kan stimulere kommunikationen på de højere plan. Krystallet forbedrer tålmodigheden og hjælper en med at opretholde komfort under forhold, der kræver accept af en overflod af ansvar. Aragonit kan, når man bevidst instrueres, hjælpe en med at opretholde en streng disciplin inden for sine aktiviteter.

Aragonit forbedrer også pålideligheden. Tidligere er aragonit blevet brugt med succes til at bekæmpe mangler i vitamin A og D. Sorterne fra Tsumeb, Namibia, har påståede værdier mod hårtab og til forbedring af rynket og grov hud. Sådan blev det i hvert fald anvendt i tidligere tider.

Vibrerer med tallet 9.
Astrologisk stjernetegn: Stenbuk

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om chalcedon.dk

chalcedon.dk er en informationsside hvor viden om chalcedon og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis chalcedon til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb chalcedon som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at chalcedon er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.


Om hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra hjertechakra.dk. Du kan købe chalcedon direkte her, eller på www.hjertechakra.dk.


Besøg krystalbutikken Celestial i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i 2500 Valby, København. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er:

Valby Tingsted 6
2500 Valby.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser